Friday, January 7, 2011

1st lucky draw blog suka hati

namanya saje 1st lucky draw.tp ni 2nd lucky draw yg aku join.
tuan tanah, boleh apa kiranya saya memilih sendiri gift tu ka.
mcm menarik tp sound mcm tak sedar diri kan.
beg tu cantik.lagi cantik kalo tuan tanah bg saya.mmg ada class.
ko ada?aku tak ada.sbb tu aku mintak.
suka ati aku la.aik, kasi tabik spring sikit terguna tagline u la.jgn marah hah..

owh,tuan tanah.tidak terasa ke seperti memaksa secara halus untuk mem'follow' blog u ni.aish.berani mati punya ajakan ni.tp i loike la u punya gift.kalo dapat kain pun sikit punya canteek tu digayakan dengan beg pink ada love2 lg.alahai look like sweet aje.

tidak keberatan juga jika tuan tanah follow i punya blog kan.jika sahaja.kalo tak sudi.apa ada mau kata.sbb kalo u follow i punya blog ni pun, belum tentu ada gift setara u.malu pun ada.
ahaks.tp sekadar menghibur.boring2 leh ar lepak2 kat blog i ni.

akhir kata : membodek biar cerdik.
.
.
.
dua-dua comei kan..ni antara gift tu, tp bukan baby tu tau..

lupa sudey..kawan2 yg nak join bolek intai-intai ke sesawang ini.
http://www.anneraini.blogspot.com/2010/12/1st-lucky-draw-blog-suka-hati.html

kasi gegar rebut ini gift..
4) cik fudzla > http://www.lovelightdrama.blogspot.com/
3) ms. nisa > http://www.myaudadi.blogspot.com/
2) pn. yumici > http://www.yumicilove.blogspot.com/
1) pn. wan sajidah > http://www.pearleikichi.blogspot.com/


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails