Saturday, January 29, 2011

pagi-pagi celik..

pagi-pagi celik je di pagi-pagi buta ni terus on tenet.
usha2 mana2 blog yg best.sambil si cilik juga melilau matanya melihat sama.seakan mengerti.maklumla window shoppin di alam maya juga perlu melibatkan si anak kecil agar tidak terabai.jalan2 sambil menyusu lg.senaman jari la katakan.ahaks.ditambah lg dgn posisi yg hampir2 di bwh kipas.confirm.tak peluh.

tiba-tiba.aku jadi confius.fius akal hampir terputus.ni blog ibu atau blog anak ni.hai darwisy, men kasar nampak.dah la hampir semua cite mesti ada terselit update si cilik punya aktiviti dan ragam.banner pun penuh dgn picha2 si cilik.di side bar juga ada picha2 si cilik.bukan men skrg ek.kecik2 dh pandai memonopoli blog org.terkesan sungguh.

eh..dah tdo la.ibu lapar la yang.
mati idea di sini.daa

sesudah saje pic ni di upload, si tuan punya gambar telah membangunkan dirinya..owh, tido tak sampai 5 minit.hehe.oklah.mau membuat rutin seperti biasa.kutinggalkan blog ini kepada kalian untuk ditatapi.kalo sudi la.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails