Tuesday, January 25, 2011

anakku anakmu jua

oh ya?betul ke ni.mau tersedak seisi perut mendengarnya.
besalah.skrang ni kan, di merata ceruk,pasti.confirm.topik anak akan menjadi bualan meniti dari bibir ke bibir mengatasi segala isu semasa hangat yg ada.
oh bertuahnya kamu si anak.permulaan cite akan bertanyakan kabar si anak.

"anak sihat?dah bape bulan?masa lahir bape kilo?anak dah pandai ape?"

pengumuman.pengumuman.

anak sedang menjalani kesihatan di tahap memerlukan penjagaan yg lebih.beliau dijangkiti selsema dan batuk2 yg semakin pulih.
28.1 ni hampir genap 4 bln.hooraaayyyyy..dah besar anak ibu.
pertimbangan berat buat masa ini tidak dpat di agak secara tepat tetapi secara halusnya semasa beliau berusia 3bln seminggu sudah menjangkau 5.1kg.kecik.betul.memang kecik.janji sihat.
anak skrang dah pandai memblogging.ahaks.yg ni nampak sgt klentong abis.haha.

see.semua persoalan di jawab dengan tenang oleh si ibu.
semua soalan berkisarkan kehidupan si bayi.bertuahnya kamu si anak.
hehehe.

u know what.fasha sanda n jejai dah berpisah.owh.apsal tetiba selingan cite dua makhluk bercinta ni.ada aku kisah.tak kisah pun.tp tulah.aku tak rasa la nape cite depa ni menjadi paparan utama di halaman hadapan muka surat kabar.tak menjamin kesejahteraan dan kemajuan negara.penting ke.macam tak penting.tu la dia, pelaris akhbar di zaman ini. melebihkan hal2 yang sensasi dari fakta yang berkualiti.ok stop.

sudah.tak usah dok wat cite bebukan.hal2 yang tak pasti, tak bek cite berjela2 nanti jatuh fitnah.berdosa tak tertanggung.tadi masa dok jalan sambill memangku anak kesayangan, berangan2 kalo dapat makan ikan keli, kan best.lama betul tak makan.sekali sampai je kat umah, terpacul la ayat ni,

"mak, laparla".

ahaks.anak oh anak.kalo dah namanya anak.bermanja itu harus.hehe.si mak pun berkata,

"ko pegi beli rempah n amik daun kari, mak nak masak ikan keli".

owh.betul ke ni. Ya Allah.bukan sekali.bukan dua kali.tapi berkali-kali terjadi.apa yang terlintas.mcam tiba2 terjadi.(only bab makan2).apa kata aku dok berangan-angan makan yg best2.agak2 jadi kenyataan tak.ketam masak cili padi ke.kerapu tiga rasa ke.adoi, bisa meleleh air liur aku.hati membuak2 kencang.perut berlagu indi band.
oh, aroma semakin menusuk kalbu.sedapnya.enaknya.

kepandaian-kepandaian si anak berdasarkan kad kemajuan peribadi

menurut kad kemajuan anak, si cilik sudah berjaya menunjukkan peningkatan yg agak memberangsangkan.lihat di atas sana.darwisy sdh berjaya menarik sarung tgn lalu membuat aksi-aksi kurang macho dgn menghisap jari-jemari.dengan pakej bunyi2an chup chap chup chap.


kepandaian seterusnya.si cilik sedang menempa nama di arena modelling kerana bijak manyajikan pose2 agak memberangsangkan.lihat saje anak matanya, pasti akan mengekori bayangan lensa tidak mengira posisi.bijak bukan.ikut sape ni??pastilah si ibu kan.hobi kegedikan di hadapan lensa diwarisi dengan baik sekali dan mengagumkan.


"walau sepayah mana posisi itu, akan kuberikan pose yg menarik, tertarik..confirm dabooom,"darwisy berkata.


amazing achievement.yang ni paling superb cos si cilik telah membuktikan keupayaan yang ketara tatkala mampu menggunakan puting sebaik mungkin.wow.bangga si ibu lantas merekod kejadian dlm format video agar menjadi bahan bukti di kemudian hari.

**pembinaan entry di hadapan si cilik dengan menunjukkan sikap2 yang menyenangkan
**si mak telah memanggil si ibu untuk melantak kari ikan keli.pasti terliur bukan
**x sabar nak buat entry untuk seseorg yg telah men'tag' saya join GA.tenkiu2.nantikan nanti.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails