Monday, January 31, 2011

pink itu lembut..auwwww

tiba2 create entry seakan menjilat ludah sendiri.owh tidak.
bukan begitu.berbalik pada tajuk entry, mmg betul bukan.
teringat plak..ni budak netball la ni yang mmg suka pink2 ni..tak leh blah..lagi2 si yumici yg sekarang lebih selesa dengan panggilan puan yumici.tak abis.kasut nak pink.baju nak pink.beg nak pink.adoi..segala bagai nak pink.

tiba-tiba.hah cuba korang tgk.blog ni pun dah kene penyakit sawan.semua pink belaka.
kira menyonsang dari kegemaran hakiki yg tidak seberapa minat kepada pemilihan kaler ini.tp begitu sweet bukan.hahaha.maklumla..kadang2 warna pilihan hati akan berubah mengikut peredaran usia yang semakin mencari kebahagiaan.bukan semakin tua ok.kiranya budget mcm sweet la dah tua2 ni pakai pink.dapat menutup segaris urat yang semakin mengendur.ape merapu ni.dah mula ar tu.

pink lady's di luar sana.sudah2 la tu.cemburu warna-warna yang lain.ahaks.

hari-hari..dah 2-3 hari cuaca seakan bermain emosi.kejap redup.kejap renyai.kejap lebat.panas tak muncul tiba.seakan merajuk.setiap cuaca itu kan rahmat.cumanya.kain tak dapat dikeringkan sebaiknya mengikut jadual waktu yang ditetapkan.kain semakin bertimbun.jadual waktu untuk berlepas ke kampung semakin hampir.pakaian si ibu mengalahkan pakaian si anak.gile kentang.

no idea sudey.bye.


glitter-graphics.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails