Monday, January 17, 2011

emi & adib wed's part 1

eh, bukan ke dah ada entry pasal wed ni pagi td.
tu yg tak official la.haha..kiranya stori untuk pra weds.
amboi.memandai-mandai je.bukannya nak citepun.
saje nak tepek pic.nanti ada ar cite kat bawah pic tu kan.
tp kenapa tajuk entry tu part 1.rajin bebenor ke nak update untuk part 2.
atau terlalu byk stori ke sampai nak wat part2 ni.
jawapannya.untuk orang2 yg malas mcm saya ni.begitula keadaannya.
kadang2 mood mendesign datang, rajinla.
kalo tak pun, anak tiba2 menjeritkan suaranya yang merdu.
mahu meminta sesuap nasi.ewah.mana lak nasi.susu la ibu, darwisy tiba2 berkata.

MALAM BERINAI

emi dan shahida yang still maintain slim walaupun sudah punya anak 3.wah gitu.vogue kan

gaya rutin dari kakak a.k.a erni

effa kegedikan.hahaha.

mereka lg.

adorable.

alamak!!!
kan dah cakap, bukan nak ada2 kan cite.tp mmg itu rutinnya.
si cilik darwisy dah wake up.
tak sempat ibu nak upload pic ibu yg vogue lagi vast.ahaks..



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails