Thursday, January 20, 2011

coffee adict.gilos

Si cilik baru sahaja membuaikan mimpinya.menyimpul benang-benang keindahan di alam maya.
Si ayah telah lama berangkat ke kantor pencarian rezeki.
Si ibu juga telah menyiapkan keje2 rumah yg menjadi rutin.owh.begini lagi kah.
tiba-tiba nak stori pasal sarap pagi2 ni.u know what.i buat cekodok la.diulang.cekodok pisang.
mmg sedap tak terkata.walaupun rupa bentuk telah berubah.
daripada bulat2 menjadi segi2 yg tidak tau ada brapa.kiranya infiniti la ni.
tetapi harus diingat rupa bentuk tidak mengubah rasa ok.
same like my mom making la.terharunya.padahal baru cekodok je pun.ahaks.
gembira mcm dpt menghasilkan kek pisang.

1 more thing, now, i’m....malunya plak rasa nak cakap.
pipi mula dah nak nek blushing.
biar malu-malu.biar segan-segan.ewahhh..nyanyi lak.
coffee addict.betul ke ni.dah mcm orang tua lak.
iyela.setuju.tp mmg betul la.bukan secawan.bukan sekole.TAPI.sejag.
maklumla, reputasi kadang2 naik turun.tidak menentu.alang-alang nak minum,bikin sejag lg senang.

cerita kedai kopi.tiada hakim tiada saksi.cerita sensasi di kedai kopi.
hati berlagu riang.tetapi otak bersarang.
nak buat ape lagi ek.erm..kasi update blog, mcm menarik.
sbb tu la kuar cite yg bebukan ni.bukannya apa.
waktu ku simpul2 pisang tadi, asyik terkeluar je ayat2 nak menulis blog.
macam-macam.
tu pasal la, tulis blog sikit punya laju ni.dia dah main2 dlm otak.
tinggal nak ketik papan kekunci je.

Eh smlm kan.i jalan2.ada satu blog ni wat GA lagi.
mcm menarik la.i nak join.sbb dah ada pic yg i penah buat.
so, kasi tepek je la kan.mana tau.rezeki mengundang.ahaks
owh, my little prince sudah terbatuk-batuk.
itu amaran kecil petanda bahawa si cilik akan membangunkan dirinya sebentar lagi.
so, mungkin akan update pasal GA tu later.






No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails