Sunday, January 25, 2009

...sambungan about my frenz..

jeng..jeng..jeng..kakak ina ngan cinoi..both of u pasti tertunggu2 gua cite pasal kamu orang kan..ehhehhehe...dipersembahkan..oppps..nanti dulu..aku nak cite pasal orang len dulu..hahhaha..masa aku sem 1 aku dok melewar..ditakdirkan dak umah aku semua dak pas matrik..aku satu bilik ngan miza..dak yg comei nie..hehehhe..miza ni aktif netball..tapi yg paling sedih kan..dia ni penah kehilangan orang yg disygi..sedihla..tak nak state namanya kat sini..dah la 1st love dia..Tuhan lebih menyayanginya..doakan yang baik2 aje utk dia ek..mmg hepi je dok ngan budak2 ni..aku ni digelar mak piranha..tapi tak ingat pasal ape..mungkin aku ni kuat makan kot..tak pun..jarang tolak makan kalo diajak..hehehe..miza, rindu kat kek yg ko buat la..felix, rindu buah salak ar..ayu, rindu kat kek ar..kecik,lili n zura..rindu rendang korang..huhuhu..

masa sem satu ni..aku rapat sangat ngan kengkawn aku ni >>zaza, noyu, liza, zura n soraya..ke mana je kitaorg pegi, mesti sama..nek kete pun, sampai berenam..ish..mmg rapat sgt2..semua cite kita kongsi sama2..slalu lepak kat bilik liza, noyu n zura..aku ngan zaza suka lepak umah diaorang nie..mmg sempoi n gile2 depa ni..petang2 kan, kitaorang slalu masak guna rice cooker..hahhaha..lawak beb..jimat ke ape ke tak tau..tapi msg2 pandai masak...hehehe..yg paling aku tak leh lupe..kitaorang menari lagu rossa..hehehe..yang menari ni termasuk gak dak umah noyu..kalo tak silap..ina, jiha ada kot sekali menari..hahahha..kitaorang suka tangkap gambar..gbr yang tak leh blah..gbr wanted..hahhah..lucu..tapi tuelah..kusangkan panas sampai ke petang, rupanya banjir melanda parit raja..hehehe..persahabatan yang benar2 terjalin atas dasar kesetiaan akhirnya...sedihla..what can i say..erm..tak leh nak kata..aku mengakui aku membuat kesilapan dlm perhubungan ni..maaf kawan..kitaorang tak rapat cm dulu..hari2 aku lalui dgn kesedihan..kerana tak sanggup sgt..sbb aku syg korang..tapi...nothing to say..



dari sem 1 lagi..aku dah masuk sport..ape lagi handball la..hehehe..antara yg rapat ngan aku time tu..abg mat..hehehe..dak yg agak2 ensem..men teror gile..aku dh cite hal dia dlm column handball..hehehe..tapi aku nak cite hal dak len..time petang2 aku g training ngan miza n ina..ina adalah my best frenz until now..memang dak wak lu ni..sempoi sesgt..aku slalu kutuk dia ni..awek pink panter..mmg suka kaler pinkk...tak leh blah aku..ahhahha..dia ni bek gile ar ngan aku..ape saje pasal aku..mesti aku cite kat dia..dia antara kawan suka duka aku kat ittho selain nisa..sng berkawn ngan dia ni..thanks frenz..tapi kan..walaupun nampak cam sebulu..kekdg tak ngam gak..hahhaha...kan ina ...tapi selalunya ngam je..rindu gile ar kat dia ni..dia dah nak bertunang beb..ngan jejaka laut..abg honda..wah gitu..aku doakan yg baik2 kawan...

dak sport (gurl) yg aku kenal n still contact until now..spt sam..cinoi..isma..zaza..n len2..cinoi2..nak gak cite pasal ko..dak ni la paling sengal aku penah jumpe..hahahha..krisis rumah tangga..hhahah..senang kawan ngan dia ni..hepi je orangnya..biarlah orang nak kutuk ke..puji jauh sekali..hahhah..kite penah lepak mapley sesama kan..ngan evon..hehehe..sporting abis dak ni..cinoi, teringin benar hati ku ingin melihat kamu bertudung lagi..hehhe..nanti post gbr bertudung ko ek..cute gitu..hahahha..

selain kengkwan kat atas ni, aku bek ngan dak umah ina..mmg aku slalu lepak umah diaorang ni..aku pun tak tau nape aku suka merempat umah orang..hahhahaha..ingat tak satu kisah di waktu malam yg hening..ada kete polis mengejar sekumpulan dak rempit..haahhaha..lawak kan..hahha..aku slalu makn free kat sini..angah pandai masak..sedapnya..ish, semua pasal makan je..bai dak yg paling tak suka amik tau hal orang..dia ni best..comei..kreatif lagi..jiha, dak yang dah ada boy yg comei..mesti dah besar kan..wan ni dak ganu yang penah masuk paper..ish, nak gak glamer dari aku tue..ish..geram je..hahhahha..miss u frenz..


nanti aku sambung lagi..penat la pulok..hehehe..gejek nantikan cite mu lakk..hehhehe..

4 comments:

  1. hehhehe....mmg pn kdg2 kite xsebulu...hahhaa

    ingt tak masa game handball...ko hangin betui ngan team aku..terutamanya si sam tu...hehehehhe..

    ape2 pn aku suke kwn ngan ko.... :)

    ayu ni budaknye jiwang banget walaupn anti pink.....hhahahhahha ;p

    ReplyDelete
  2. hahhaa..eh, aku anti ngan sam ke??alamak gue tak ingat ar..gua menda yang heart feeling ni tak de dlm memori..hahhaha...jiwang ke??woit cinoi..aku menantikan comment ko lak ek..

    ReplyDelete
  3. waa.. ingat'n xder muka2 ktorg kat sini. hehe
    kak ayu nak blnja nsi minyak t bgtau ekh, org msti akan dtg nyer x kira badai yg melanda.. cewahh.. :)

    ReplyDelete
  4. miza br je bkk blog kak ayu..gile tak? hahhaa.tp nk post comment gak wlpun dh lambat...suke hati! miza nk btlkan sikit statment kak ayu uat, he's not my 1st love, tp teman yg plg rapat, bkn 1st love tp 1st man yg rapat ngn miza..lain kan maksud die..so abaikan coz dh lame berlalu....now on yg ngn miza is my truly love.agaknye.hahaha.insyaALLAH.doakan yg baik2 sj utk miza.
    kak ayu ni mmg kakak yg baik bg kteorg, tp gile sikit! haha...mak piranha tu sbb kuat makan n kteor pn kuat makan gak! kalu de makanan sume berebut2 nk, mkn smpi abis! beskan dulu!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails