Saturday, January 31, 2009

:. design oh design ::

design..design..design..ni la hobi aku di kala bulan mengambang.. :) mengisi kelapangan waktu yg ada dengan design..aku suka melihat sesuatu yg cantik..ini tidak bermaksud aku membenci sesuatu yg buruk..hehehe..seperti suatu kepuasan apabila membuat pelbagai design..aku rasala..dah byk gile aku design..kekdg tu cam sama je design tu..ish..tapi tuela..selagi kita mempunyai keinginan untuk sesuatu..kita pasti mencari kelainan dlm hidup…"asas belajar adalah meniru"..ungkapan dari seorang teman yg aku merasakan ada logika..kita melihat kepada kejayaan orang..kita juga ingin menjadi berjaya..begitu juga la perihalnya dengan design ni..kita melihat orang mampu membuat sesuatu yg cantik..unik..sebenarnya..kita juga mampu untuk itu..cuba kita terokai jiwa kita sehingga ke dasarnya..pasti kita menjumpai secebis kekuatan di sebalik timbunan kelemahan…aku tak nak celoteh panjang2..sebenarnya..just nak tunjuk design2 yg penah aku hasilkan..ada yang dari idea sendiri..persekitaran..design2 yang sedia ada..kiranya..pic2 dlm blog ni semua aku la yg edit..:)so..untuk kalian, harap berpuas hati..n sebarang komen leh ar diajukan tanpa sebarang perang emosi k..hhehehe..





2 comments:

  1. ayu nanti aku kawin ko edit kasik aku jdk cantik tau..walaupun aku tau..ko x yah edit aku dah mmg sedia cantik..wakakaka..

    ReplyDelete
  2. amboi..nak jgk tue..heheh..orait babehh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails