Wednesday, January 14, 2009

KPT dlm kenangan...



tak pandai la aku nak tulis blog ni..tapi tgk memember ada blog cam best je..heehhehe.. actually aku rindu gile kat tpt keje lama aku..ish..awat la ni..hahhaha..walaupun aku keje kurang lebih sebulan je tapi best gile ar kengkawan kat sana..special thanks to >> ">Honda City Huraizah..hehehhe..En Arwan..En Shaikh..En Firdaus..(pergh gile skema aku)..kekasih gelap ku..mat dangdut >> fai..kat memember len..>> Nakiah..Hasnah..Aishah..Bob..Fizi..Farid..Hamsa..n lelain tak disebutkan..so..hopefully dapat berjumpe lagi untuk kesemuanya..shaik..aku punya sate mana..ni en arwan ni,kata nak lawan ping pong la, boling la..ish..terbang sudey...hehhehe..si firdaus ni plak..leh missing in action plak..tup2 kata tak tau aku dah berenti...papepun..kalau ko nak blanje aku..ko roger je..segera aku gegas g sana..hahahhahha.. alamak gbr Huraizah ngan Shaikh tak de lah..Shaikh, aku letak gambar muda2 ek..jgn marah..

3 comments:

  1. walla weiiii ada blog
    rerajin update
    jgn hangat2 taik ayam jer,..

    ReplyDelete
  2. setujuuuuu dngn wan....hehheheh

    cik ayu ni kdg2 kuat berangan..rajin kjp jeee...hehhehehe

    jom layan blog.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails