Saturday, December 1, 2012

Mekanik Cilik

My Sulung Anak Teruna is Ahmad Darwisy Syifa'...
Anakanda Si Dara Cilik is Izz Zara Insyirah...
of kos lar kedua-duanya berbin/bintikan insan yang saya sayangi Ahmad Bazli Bin Ali..

macam lari tajuk ek..ok la..jom layan pic si sulung dulu k..
bukan apa..si Darwisy ni cukup2lah suka nak menggodek2 macam ayahnya..
pastu minat yang dapat dikesan ialah suka bola..
yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...itu ikut ibu la tu..
bukti sudah..anak ayah dan ibu...

Si cilik Zara masih kecil lagi dear..belum nampak potensi apa-apa yang memberangsangkan..
TETAPI..TETAPI.
ciri-ciri kecantikan seperti mewarisi kecantikan ibunya..
hahhahahakhakhakhakbanyaknyakahak...
silalah muntah kalo tak nak cirit.
only 2 choice ye...



mari2..saya boleh repair wheel chair..moto...juga kereta dan seangkatan dengannya..
Tapi ayah saya lagi expert dan pakar..?
tak sama ke..hehehe...

sekian.
Photobucket

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails