Tuesday, July 5, 2011

kaler tidak matching..

dah baca tajuk belum..ok, sudah?
tu dia zaman skrang punya trend.
kadang2 terlalu ikut trend pun, kepala jadi pusing.
baju kaler oren, suar kaler biru.
baju kaler hijo, suar kaler ungu.
pelik jelik itu kamu.aku juga sometime.
macam nak termuntah tgk matching2 yg ntahpahapentah.


tapi jgn cepat melatah dude.kalo kene dengan matchingnya.
bisa jatuh cinta.jatuh tangga.jatuh hati.jatuh ke bawah.
walaweh dah nama pun jatuh.mestilah ke bawah bukan.
bahasa menunjukkan bangsa.idea menunjukkan kepandaian.
jgn mensasarkan point yg ada sehingga orang tidak dapat membacanya.
apatah lagi mengagak.hanya burung gagak aje yg paham..!%#!@%#@%#


korang perasan tak.skrang macam2 tudung yg telah distailkan.
tudung telah mengalami arus pembangunan insan yang sering gemar kelainan dalam berfesyen.ada yang menarik hati.kreatif betul rakan-rakan kita.
aik.berbalik pada hati ni.bertudung kerana iman atau fesyen? jangan terlalu berfesyen sehingga yang patut tutup tidak ditutup.yang patut terbuka..(eh, ada ke?..)ada tapi area pembukaan kawasan tidak luas dan terhad ya dude.jgn berangan nak tayang mem'blind pig' ya.nanti dipandang jelik.terusik hati untuk menyampaikan ke lidah.uish, bergosip di sana sini.bukan saya ek.orang len.eh, bukan orang len juga.hahaha..


sape mau jadi model?angkat tangan pls?tak payah dua-dua tangan.satu sudey.
ada cukup pakej?tak perlu bertubuh langsing.tak perlu berdahi licin.tp janganla pipi berjerawat batu yang perlu diservice dengan kertas pasir gred A.owh.adakah saya memenuhi kriteria-kriteria di atas.maaf, saya tidak mau bergelar model.apatah lagi bergelumang dalam dunia glamourous.sbb saya tidak ada pakej2 di atas.haha..


bukan ape,dok usha2 blog seronok juga tgk kawan2 kita ni berposing ala-ala superstar.
tetapi adakah mereka benar2 selebriti atau somebody yang saya tak kenal.

tidak mengapa.biarkan mereka gembira melalui hari-hari mereka sebagai superstar.

masih tiada gambar2 yang bisa ku tepekkan di sini.
harap maklum.perkhidmatan jalur lebar sangatlah terhad.
sekian terima kasih



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails