Saturday, July 3, 2010

cik yumici transfer to puan yumici..

tak nak cite..
biar gambar2 ini yang celoteh k..coz, dah cite panjang dlm entry yg lepas..


aku dah tau..di sinilah puncanya satu perjalanan yg sungguh panjang..
aku telah mengikut arrow ke kanan
arah tujuan ke Tampin..Melaka
(*nisa, ko perasan tak..sebenarnya kan..lampu isyarat tu dh bg petunjuk pada kita..tp kita leh lak ikut kanan..arghhhhh..)


lajunya si kewek memandu..ahaks


inilah dia destinasi terchenta.. :)


kami berempat..hehe


saya suka latar itu..


gambar ini tidak perlu diedit sebarang effect2.
mmg secara semulajadinya telah cantik begini.
lagi2 diserikan oleh objek hidup di atas..


banner di atas semacam di 'designed by kewek' la..
jgn marah pn yumici.

♥ semoga berbahagia pn yumici & en chenta hati ♥


4 comments:

  1. tq tq kewekz...
    sudi dtg majlis aku..
    patutler sesat..huhuh...
    puas aku n zamray pk, jalan maner lah yg ko ikut ni...
    nnti aku citer kat zamray k...hahhahha...

    ReplyDelete
  2. hahhaa..suh zamri tgk pic tu..haha.
    balik kami dari ahad kiri tu..
    so, terjawab la persoalan titik perjalanan yang jauh..kahkahkah

    ReplyDelete
  3. ko just letak watermark kat bunting tu ke??hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahha..pic 1 & pic 4 je aku edit.
    kering idea la skrang..gelak ko ek cik salmah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails