Friday, June 11, 2010

apa yg kau rasa..

pagi2 dlm kul 7.15 dpt msg dari sape ntah.tak tau.tak nak amik tau.haha.tp tiba2 rasa cam..eh, jarangnya ada orang msg pagi2 buta cam ni kan.bukak saje inbox, haaaaaaaaaaaaaaaaah!!biar real??

ini msgnya :

"Salam.alhamdulillah wan dah selamat bersalin bb gurl kat spital kajang..mcm mana wan leh bersalin kat sini tunggu ja cite nanti.hehe."

aik..siap ada hehe lagi di belakang penceritaan.ko ni biar betul wan.si suami pun terkejut.eh, wan yg kat putrajaya ke?aku lagi terkejut.bukan ke patutnya minggu ni kita layan wayang wan.ish, aku pun dok congak2 la tarikh sepatutnya kawan saya ni nak deliver.eh, mcm awal 2 minggu je.apa dah jadi.ish, bergelodak jiwa raga.menggeletek usus nak mengetahui apakah sudah jadi.tak kira.nak jumpe gak wan.bukti.bukti.bukti.

malam tu(kira malam tadi) g la umah wan ngan nadia faseeha..wah, nad amik.merasa naik kete baru nad.sangat suka.maklum la, apa nak buat.bumper kete ferrari saya telah terjatuh.huhu.kete antik di zaman paleolitik yg mcm tak berapa nak stabil kan.huh.penuh scene betul.eh, dah la tu.sambung ar cite wan tadi.yg ko melalut cite ko ni ape.tak nak.tak nak.say tak nak.hahaha..ok2.

sesampai umah wan.huh.terujanya.wow, wan u ar mother right now.so sweet dear.baby gurl yg sgt2 comei.merah2 mukanya.sgt geram+aku lak nervous(sbb nak tau cite kan)+terasa kebesaran Ilahi(mcm rasa diri byk wat dosa je)+mcm nak dukung(tp tak reti)..hahaha.tp si cilik Damia ini sedang menikmati hidangan malam yang sgt menyelerakan.tp bile tak dapt.dia mula menangis..uwek.uwek.uwek.eh, mcm tu ke?tak lah..memandai je.lepak punya lepak king.rupanya sudah mencecah 10 lebih.apalagas, mari bergegas.

tp tidak terus balik.hehehe.g mana lagi mak buyung oi malam2 buta ni.pegi balik.en suami sedang menunggu tu(eh, dia selsema la)..hehe.kami g makan.teman nad.tp aku yg selera lebih. sbb kue tiau dia sgt sedap+lak ngan menu yg dibelanje oleh nad.tp..tp..tp..hset tak tau kat mana.aish.cari punya cari.mmg tak de.jgn la cicir.walaupun tak berapa nak mahal.jgnla.jgnla.oh, rupa2nya tertinggal kat umah wan.hehe..ni kenapa ni.saje ke ape.hehe.tak lah.betul.ini cite betul.

oh, pagi tadi g umah wan untuk sekian dua kali nya.mcm byk kan.tak.sikit je.lepak lagi.tgk damia si cilik yg comei.kali ni, dia tdo.wah, comei.geram.ish.damia oh damia.dapat pegang tau.tp sedikit sebanyak sangatlah gugup sbb tak berani.tapi serius.mantap badannya.tak lembik.ish, senang pegang.tp gugup tu lagi byk dari rasa nak pegang.takut.oh, mcm mana daku nanti.tgk wan seronok je.wan tak sakit ke...huhuhu..semoga aku pun akan selamat melahirkan baby yg comei.

*p/s >>tak kira.nak wat pesanan gak.wan, jgn lupa tau update blog ko.upload gbr damia.n paling penting list barang tu..hehe..aku tak nak jadi cam ko wei.bengkung pun tak dan beli.ada hati lagi nak g tgk wayang..mmg Lagenda Anak Wan..hehehe..so sweet.tak sabar nak tunggu ko balik nanti.miss u.take care dear.

2 comments:

  1. kah2...ada citer pasal aku..akulah WAN tu....hahahaha..ok nanti aku update..ko usha jer blog aku k?

    ReplyDelete
  2. insan tu mmg ditujukan untuk ko..wah, bukan rajin aku nak tulih tau..hehe..wei, aku dok try wat nuffnang ni..pening aku memahamnya..ko tau tak menda pe ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails