Monday, June 29, 2009

walk to KL...

wah stori kali ni membawa kalian ke pelusuk lencongan yang penuh dengan kasih sayang..(ooppss, nanti2..jangan cepat memikirkan sesuatu yang tak pasti...nanti fitnah jadinya ke atas aku)..hehhe.. apelah dok digebangkan ni..aku sendiri pun tak paham..permulaan ayat yg agak ting tong oleh penulis yang tidak mempunyai idea ketika ini..tapi disebabkan oleh, kebosanan yg melanda..moh kita p check ape yang aku dok wat ari2 yg baru lepas...

Jumaat >> 26 Jun 2009...
maklum ar baru dipenuhi dgn sejumlah pitis dlm saku bank aku..hhehehe....aku ngan memember aku yg agak tak ramai korumnya terdiri daripada cik shahin n cik fadila g KL..untuk meninjau2 keperluan yang aku tak rasa aku nak beli pun..tapi cik shahin mempunyai agenda nya tersendiri..jeng...jeng..jeng...apakah misi ter"PENTING" itu..adakah perlu dirahsiakan atau pun leh disebarkan ke seisi sesawang ini...jap aku pikir dulu....kitaorang g KL nek lrt...inila transport kiraannya bg aku paling mudah la..walaupun aku tak mahir sgt..tp sbb ada pemandu pelancong a.k.a cik shahin..perjalanan menjadi lancar...

sesampai je kat Low Yat..kami dok usha teknologi yg cam terkini tapi aku tak la teruja sgt sbb cam tak excited je..hehhehhehe..dok meneman cik shahin membeli broadband..(alamak, terpecah lak MISI yang ter"PENTING" ni..hahhahha..cam sepenting masalah ekonomi dunia kan..pas dok jalan2..kami2 p makan..sbb perut dah dok bising2 sound kitaorang suh g makan.. berani sungguh ek menegur kami yang darah adrenalin ketika itu laju memecut keupayaan mata untuk window shopping nie..ceh...atas rasa kehormatan dan belas kasihan ke atas slh satu organ ciptaan Tuhan ini...kami pun g makan Nasi Ayam..dok lepak lama gak ar..

Pastu, kami g Sg Wang untuk menghabiskan wang..wah, gile cantik baju kat sini..ish2..aku punya nafsu mula menggelodak nek..aish..apalagas..sambar la satu baju n satu suar jeans...erm..itu saje.. tahan beb tahan..hehehhe...


cik shahin..cik fadila..n cik ayu

Sabtu >> 27 Jun 2009...
Hari ni hari Terbuka..makna kata time ibu bapa datang ke sekolah untuk mengambil buku laporan anakanda mereka..agak penting aktiviti ini..tapi ada lagi penting..yahoooooo...

my fiancee datang KL..ish..cam lama je tak jumpe...aku g lepak TS >> Time Square...g makan2..lepak2 tgk orang men ape ntah tu..(yg serupa cam kat genting tue)..pastu tgk wayang Transformer)..disebabkan aku ada persekolahan pagi itu, badan seakan penat semacam je..aku leh lak tido..hahhahha....

malam harinya..kitaorang g downtown yang berlokasi kat depan sek aku ja..jalan punya jalan...cam penat gak kan..aku terserempak ngan member kat uthm si faris..so, lepak sembang2 jap ngan dia..n then kitaorang balik ar..penat sgt...huhuhu...


aku dan dia..luv u so much..

Ahad >> 28 Jun 2009

kitaorang g Jalan TAR plak...agak2 lingkungan jam 3 baru kuar umah..cuaca suam2 kuku aje..tapi kami menggagahkan diri untuk berjalan2..jalan punya jalan..aku sambar se4meter kain berwarna kuning..tetiba rasa cam nak beli kain wat baju kurung warna ini..cam best lak kan.. di samping aku kekurangan pakaian berwarna itu..

pastu kitaorang lepak lak kat JUSCO..nak beli gula2 agenda utamanya utk anak murid kesayangan...then jalan2..snap2 pic sikit..tak banyak..iye..sikit je..lor ...aish..bape kali nak cakp..tak banyak la..sikit je..ada plak yang makan penampar ni..(woit kewek, yg and dok marah2 ni apsal..gile ke ape)...eh..iye ke..alamak teremosi lak...

balik meninggalkan insan tersayang kul 6.30..sampai la umah ku dlm kul 7 lbh gitu..penatnya rasa..mandi2...lepak ngan adam jap..apelagi... zzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

eh sebelum tu..gud nite... :)

1 comment:

  1. bergaya cik kewekz skrg...cntik baju...hehhehe

    29hb aktiviti ape plak....lupe ke tarikh terpenting tu...huhuhuu (kecikati)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails