Saturday, June 6, 2009

rindunya...

huh...dah berkurun rasa tak update blog ni..sejak aku dilanda kemurungan yang agak memberi kesan tahap kestabilan posisi emosi yang tunggang langgang ni...disebabkan virus yang menjangkiti aku ni la, aku byk terlepas cite2 yang agak best untuk distori mori...hehhhe..tak pe2..skarng jiwa agak sentimental n mcam stabil tapi blm leh nak memberi senyuman seikhlasnya pada alam ciptaan Tuhan yang indah ni...hhehehee...(gile merapu gak permulaan entry aku kali nie)..

let's go to cite pertama....

Hari Guru...Tanggal 29 may sambutan hari guru peringkat sekolah..pergh..nervous tak terkata beb..paling rasa cam nak tercabut bulu2 roma saat...saat...saat menyanyikan lagu Guru Malaysia... mak ai..aku rasa len mcm je...seram sejuk pun ada...tak tau la cam ner nak menggambarkan perasaan tatkala menyanyikan lagu tu...menusuk kalbu...syahdu yang amat...

tapi yang bestnya kan..pagi tu kitaorang disajikan dgn pelbagai persmbhn pelajar yg agak interesting..best gile ar...ada budak nyanyi lagu "Yuna" lagi tu..wah..tabik spring 40X (dlm mimpi)... tak sangka aku dapt gak hadiah n kad yang sgt cantik dari pelajar2 aku..thanks sayang.. rasa terharu sgt2...tak terucap dengn kata2..Tuhan saja yang memblsnya. Harap kalian berjaya dalm hidup amin...

continue to cite kedua...

Yahooooooooo.com.my... setelah agak 5 bulan kesengkekan...akhirnya..tak nak cite ar...hahahhahhahahhahha...hepi beb..

continue to cite ketiga..

Jumaat mlm tu gua ditugaskan untuk bermalam di skolah..kene join bebdk perkhemahan...malam tu aku, dila ngan fadila dok join cikgu len men badminton sampai dekat 1 pg..penat gile rasa..lenguh yang amat...hahhahhaa..(tapi time men tak terasa sgt, keesokan hari baru la rasa sengal2 otot tahap gaban)..

1 comment:

  1. awat dh lama xupdate ni kewekz..

    ngindu nk tau story baru drpd hang..hehheh

    miz u bebeh...

    happy teacher day's

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails