Sunday, October 9, 2011

pes kopi..

wah...korang penah terpikir untuk menghasilkan jenama kopi sendiri..
mereka yg addict mcam aku ni, kekadang tidak penah terlintas langsung untuk menghasilkannya.
hahahha...harap maklum sebelum aku meminta maaf..
entri kali ini bukan mengajar cara-cara untuk membuat kopi..
rasanya beli sendiri lagi senang bukan..

cuma nak kongsi sikit ilmu yg baru digodek-godek dari blog seseorang penuh ilmiah..
bgs kalau kalian usha blog ni..menarik dan byk menda yg boleh dipelajari..
ingat, nak belajar skrang bukan mustahil sehingga ke negara China..lebih dari itu pun boleh..
semua di hujung jari anda sahaja..rajin atau malas sahaja.nok..

gejala pes kopi atau dalam bahasa ibundanya copy paste dalam berkarya sangatlah banyak terjadi..tak percaya..percayakanlah..
tapi kalo korang rasa nak check samada karya anda telah dikopikan..boleh pegi ke website ini..
tara............

>>
http://www.copyspace.com/ ..pastu masukkan link blog kome...

apalagi..wajib try ok !..Ilmu tidak akan bermanfaat kalau kita lihat saja..cuba..cuba..

kredit kepada tuan yang kongsi ilmu ni...thanks a lot.. >>
http://gurucyber.net/

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails