Saturday, March 28, 2009

raja lawak :::

raja lawak yang sempoi abis...

ape kaitannya aku ngan raja lawak..sedangkan aku ni seorang puteri..ewah..hehhehe..raja lawak antara program yg aku minat semenjak nabil lagi jd pesertanya..mmg lawak sial tahap pecah perut yang membolehkan usus2 aku berkecai dibuatnya..hehhehe..

sbnrnya aku nak cite yg aku mmg hepi gile ar..last week g kenduri doa selamat kat umah "JIHAN" raja lawak musim ke-3..aku pegi ngan member aku si sam..jihan ni adalah member aku masa kat poli dulu dan melepak di rumah yg sama..tak sangka plak dia masuk program ni..yg paling best gak lagi...dengan kehadiran pelawak2 yg len >> sepah, chot, am, amir dan zaibo..happening gile ar majlis tue..asyik tergelak je..sepah mmg BEST..

nak ditambahkan gamat punya stori..si amir leh plak miss in action...aduhai..ke mana ko dibawa lari ni..i'm sori..tiba2..dlm jangka masa yg agak tidak berapa lama..muncul si mamat yg membawa trademark "i'm sori" ni..ghupa2nya..dia pegi umah seorang makcik..agak2 seperti peminat amir..erm..tak taula..tapi makcik ni juga la yg sepertinya merupakan peminat fanatik kpd pelawak2 raja lawak ni..lawak gile ar...bebdk sepah ni apelagi..asyik membahan makcik ni je..maklum ar makcik ni bagi sim card maxis kat amir..cara gak tu idea dia..hahahha...nak puji gak la ngan sikap si zaibo ni..mmg peramah n baik orangnya di mata kasar aku..kalo tgk guna mikroskop aku tak berapa pasti sejauh mana kebenaran panca indera aku ni..tapi so far, dia mmg sporting ar..hopefully dpt jumpe lagi depa ni..best...

akhir kata...ish..mcm berucap la plak..semoga kalian sukses k...
** nanti aku upload gambo..(jgn ada yg jeles sudey)..wah gitu..

3 comments:

  1. nape ko x mintak jer si zaibo tu promote ko masuk RL..wakakka

    ReplyDelete
  2. aku ni kan pemalu orangnya..hahhaha..

    ReplyDelete
  3. apsal ko x ajak aku ni..argh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails