Sunday, March 1, 2009

hari2 yg agak stress..

rasa cam bosan je minggu nie..tak tau ape angin melintang dari arah mana dah datang..tak best langsung..bermula dari ketidakpuashatian seorang pelajar dlm aktiviti sukan..adoi..small matter je bg aku..pening je..pastu ngan aku tak sihat lak..penyakit bulanan mendatang..mood aku pun jadi cam tak berapa nak baik je..pastu ngan kawan yang kekadng cam tak paham je keadaan kita..ish..pening tul ar..malas tul aku nak layan menda2 yang tak hepi ni..nasib ar ada student aku yg best..diaorng penghibur hati aku tatkala aku rasa cam bosan gile...thanks ya..malas ar nak cite panjang..tak de mood..uawwaawawaaa....

3 comments:

  1. aku lagi stress dok cni...uhuhuhuhu...

    tiap2 hari mcm nk nangis jer... :(

    ReplyDelete
  2. apa mslh ko nie..meh citer sikit kat pkr kaunseling nie..hahaha..happy jer..buang apa yg semak

    ReplyDelete
  3. ntah la wei..aku rasa cam ape je ntah..ngan mslh student aku...kengkawn yg kekdg menyakitkan...aish..geram2..betul..betul..betul..tapi tak pe..sok aku ada sukan sekolah..yahooooo..ni yg best nie..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails