Monday, February 16, 2009

satu hari di hari ini...15.2.2009

adoi..ni tarikh yang aku rasa agak2 malang tapi cam happiness je..hahha...meh aku stori dari awal k..

perancangan >> nak g men futsal sbnrnya ngan student aku..5 gurl..5 boy...
tempat >> plaza phoenix..
jam >> kul 11 pagi waktu malaysia
tpt berkumpul >> medan kat ngan down town...

nak dijadikan cite..pagi tu aku sampai kurang lebih 11 - 12 pagi...bebdk gurl mkn dulu...
dok tunggu dak2 boy ni..lambat bebenor..pastu kitaorang gerak la dulu...dah sampai kat plaza phoenix..alamak tersalah masuk jalan lak..kena u turn balik..ish..siot je...pastu dpt call dari dak laki suruh aku g medan...alamak kena patah balik lak..aku drop down bebdk perempuan kat tpt futsal tu dulu..

rupa2nya..depa dah survey tpt futsal kat plaza phoenix penuh..lgpun ada tournament kat situ..kul 6 baru leh men..ish..gilo ar nak tunggu lelama..aku ngan dak lelaki semua pegi ke plaza phoenix tu..rancang punya rancang..aku cadang g men kat K4 sri petaling...kitaorang pun semua g sana..dak laki semua nek moto..(3buah semuanya)...

otw g sri petaling tu..alamak leh aku salah jalan lagi..ish..tak masuk highway mana ntah..tetiba tembus kat jln klang lama..aduhai..sengal tul ar..bdn dah penat ni..hahha..kira2 jam 2 petang kot time tue..pastu..jeng..jeng..jeng..aksi yang tak leh nak blah..tetiba aku rasa cam ada menda merayap kat kaki aku..aduimak..bebdk ni kata ada lipas..uwarghhh...aku terus berenti kete kat tepi highway..takut beb..hahhaha..bantai kene gelak aje...

sesampai kat sri petaling..satu musibah lagi menimpa..tpt men futsal tu dah move out..adoi..gile kentang tul ar...kitaorang pun plan nak g men kat connaught lak..dah pegi tpt tue..sunyi sepi lak tpt men nya..ish..membosankan...tetiba teringat kat bdr tun razak ada satu tpt futsal..otw nak g sana..dak laki suruh jumpe kat bistro permaisuri lak..ni lagi satu insiden yang agak2 mencemaskan..ish...otw g tgk tpt futsal bdr tun razak..tetiba kete aku semput lak..adoi..dari awal bebdk ni suruh aku isi minyak..atas kemalasan aku...tersadai kete aku kat ngan villa amani..ish..malu gile...muka cun, kete tersadai..hahhahhaha..dekat sejam lebih ar nak solve prob tue..nasib ada pakcik joe..kata kene g isi minyak dulu..alahai..bbdk ni jadi mangsa ar cari botol..

dlm kul 4, kitaorang g la kat tpt futsal bdr tun razak..alahai..membosankan gile environment nya..tak de makhluk langsung..hahha..lastly,,,korang tau kitoran men kat ner..hahhahha...kitorang pegi balik men kat tpt first2 kitaorang pegi tue..(plaza phoenix)..hahhahahahaha..pastu lak..dapat men 1/2 jam je..adoi..dari kul 4.30 sampai 5.00 petang..nak men punya pasal ....layan je ar..

mmg melepaskan geram ar..tapi tue ar..kaki aku injured..n disebabkan aku tak pandai main sgt..just memeriahkan je..hahhahha..mmg dlm kenangan ar ari ni..spoilt betul...

thanks pada bdk laki..aku tak tau nama ar..yg ingat leman..apis kot..dak perempuan..>>joe, hawa, amy, nabila n wani..luv u all..

2 comments:

  1. kah2...gla kentang punya cikgu!waktu aku ada kat kl x mo lak ko g men futsal..waktu aku dah xdelah ko terhegeh2 nak g...(nada jelous!)

    ReplyDelete
  2. tak pe2..jgn riso..aku doakan ko keje kat putrajaya..leh join aku men..ko jadi keeper aku la..hahhahhha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails