Thursday, February 7, 2013

Cherasian i'm coming..

Semenjak abis final aritu...mmg tak bebuka la belog ni kan.
sengaja menyisihkannya kerana memberi laluan kepada hal ehwal rumah tangga yang terbengkalai untuk sekian lamanya..
juga memberikan masa yang agak kekangan tahun lepas dihabiskan sebaiknya bersama my baby luv.. abang darwisy n baby zara.. abang ke? hahahha...bukan apa, si abang dah pandai membahasakan diri abang kepada adiknya..kelakar kan..dat's the point yang rasa, berbaloi ke pergi belajar tinggalkan anak2 membesar tanpa depan mata..hanya Allah swt yang tahu..




Now i'm at cherasian...hooooooooraaaaaaaay... yeeba yeeba...
for the 1st week ni..mcm biasa..jadual pun follow je dulu..
tp yang paling membuatkan hati teruja sampai gila-gila menggeletek ialah..
dah start training handbal.. saya suka..saya suka..
tak ada gambar..sbb of kos la kan tak sempat nak bergambar..later ye..



Photobucket

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails