Friday, December 31, 2010

kronologi pahit manis 2010

wah..budget aku orang terkenal la ni.. :)
siap ada kronologi pahit manis 2010..ada aku kisah..ko pun belum tentu kisah pasal aku kan..
suka2 la tgn aku nak menggedik ketik papan kekunci ni..
erm...kita mesti mulakan dgn bulan januari kan..itu biasa yg dilakukan..let's go..

januari 2010 - diterima sbg gstt dan bermulala tanggungjawab sbg seorang guru..aku bangga dan terus bangga

februari 2010 - tak ingat dah..hahahaaha

mac 2010 - hah..tarikh mmg tak ingat..tp aku rasa dah hujung2 kot..aku baru start pegi check up pregnancy..Ya Allah Maha Agung, ni la detik paling bermakna n hadiah untuk aku dan suami tersayang..dia sayang aku tak??erm...............susah nak jawab ni..sbb kalo tanya, mmg tak dapat jawapan dari mulutnya..tp aku tau, dia (Ahmad Bazli Ali) mmg sayang kat aku..walaupun dia mcm sayangkan awek2 dia yg len..hahahhaha...1st time tau tgk baby dlm perut..amazingnya..tak leh bayangkan ada satu lagi nyawa yg hidup dlm my stomach..wah..kagum dan syukur..

april 2010 - handball team (p) smkc dpt mewakili zon pudu..proud of them..maaf ye, kalo ada terkasar bahasa semasa training..erm..slalu gitu..

may 2010 - ape ek...tak perasan dah..

june 2010 - besday sy dlm bulan ni..tp tak de pape yg special.. :( tp..tp..rasanya dpt wish sms from my hubby..erm..thanks sgt sbb..dia mmg susah nak buat semua ni..

july 2010 - awal bln kot,..keputusan darah tidak dapat dikesan..kene amik lagi..erm..sedih sgt sbb arghhhhhhhhhhhh....tak mau cite..hanya saya, suami ngan Tuhan yg tau..menangis saat ni..tp alhamdulillah everything ok..

august 2010 - pose tinggal 5 ari..ooooooopssss...keterangan secara terbuka ni..hehe..tak tahan dude..apa nak buat..perut rasa lapar sgt..sampai pedih2 ulu ati..diexcusekan kan..kan..

september 2010 - tu dia...tiada tarikh yg len lebih bermakna selain tarikh ni...28.9.2010 (selasa 6.00 petang)..my Ahmad Darwisy Syifa' bin Ahmad Bazli selamat dilahirkan..sakitnya dari pagi senin..aduih..sakit gile..naik trauma aku dibuatnya..mmg tak tahan..tp yg paling ajaibnya, lahir je baby comei ni..sakit terus hilang..mmg ajaib la..sampai skrang rasa tak percaya ada nyawa hidup dlm perut ini..n anugerah yg paling tak terhingga..

october 2010 - masih dlm pantang..i hate dis time...tak suka..tak suka..tradisional vs moden...

november 2010 - apa nak cite..tak de pape yg menarik..

disember 2010 - keputusan pmr telah diumumkan...tahniah pada student aku yg dapt A dlm sejarah..dan yg sedihnya..tanggal 30.12.2010..gstt tak dapat..tak mau cite dh...tu dia..kehidupan aku yg tak berapa nak best ni..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails