Saturday, May 14, 2011

M.A.L.A.S aka Malas Atau Lazy Adalah Saya

Photobucket

Sunday, May 8, 2011

saya sayang ibu saya

today is mother's day.wah.semua orang sambut bukan.mcm2 yg dilakukan untuk ibu masing2.
walaupun aku tak reti nak tunjuk kasih sayang aku pada ibuku, tapi ketahuilah aku sgt2 sayang pada ibuku.moga Allah s.w.t sentiasa letakkan ibuku di dalam hatiku sepanjang hayatku.walaupun ada ketika aku merasa sedih dengan dugaan yg datang.aku teringin sangat berkongsi masalah aku dengan ibuku.ingin memeluk ibuku.owh..berdosakah aku?

aku tersangatlah sedih di kala ini.mau menitis air mataku.sabar.sabar.sabar.

Friday, May 6, 2011

random pic of darwisy...

ni pic paling latest..ahad lalu..1 mei..comei kan..mcm ibu dia..hehe

lihat si cilik ini..umurnya baru sahaja mencapai 6 bulan 3minggu (24 april) tatkala gambar ini diambil.maklumlah fizikalnya kecil..ditambah kelasakan dan kelincahan yg momentumnya sangat la tinggi.uh..anakku..ibu dok berfb.anak kat belakang dok cuba berdiri.nasib la tak terlentang anakku.


anak ibu yg noty, pandai pulak dia berdiri di katil, pegang laptop lagitu..aduhai kamu.

kenangan bersama jiha.picha ni kat putrajaya.dalam bulan mac kalo tak silap

ni pun pic time bulan 3 aritu.

betapa aktifnya darwisy.time ni baru berusia6bulan.dah nak sit up gitu.

p/s: actually byk lagi picha2 darwisy..tp tak larat nak upload..hehe
Photobucket

mana anak ibu ni..

kurang lebey 2 jam darwisy dibawa ayahnya ke gelanggang badminton..ibu nak ikut, tp ibu ada tuisyen lak..tiba2 dok selak2 fb sambil mendengar syarahan ustaz samsuri ahmad ni..tetiba rasa kerinduan akan anak kecilku..owh, mana anak ibu ni..cepatla balik..dah abis banyak folder darwisy ibu bukak ni dok tgk gambar je...cepatla ayah..nak peluk cium darwisy..rindunya......

isteri solehah diceritakan dalam satu hadis adalah seumpama seekor gagak putih di kalangan 200 ekor gagak hitam.tatkala encik2 suami pulang ke rumah..cuba tengok.kot2 keserabutan terpancar di muka encik suami..rajin2 la buatkan kopi ke..teh ke..pegi la tanya sat, abang, layanan saya kurang memuaskan ke?si suami dok geleng..uish, selamat kita.cewah..cuba try tanya, abang, nak kawin lagi ke?hahahhahha..ada beran ka..ni mau rambut serabut serabai terus straight mcm baru lepas rebonding...guna jari pun boleh..haha.

cam ner nak kenal isteri yang jahat?perempuan yang hodoh perangai itu mendukacitakan suami.owh, Ya Allah jauhkan aku dan kami2 daripada golongan isteri yang jahat ini..

damn.idealess.

out dulu la.nak upload pic ke?erm.kalo tenet berpotensi laju.akan ku upload k..


Photobucket

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails