Friday, May 6, 2011

random pic of darwisy...

ni pic paling latest..ahad lalu..1 mei..comei kan..mcm ibu dia..hehe

lihat si cilik ini..umurnya baru sahaja mencapai 6 bulan 3minggu (24 april) tatkala gambar ini diambil.maklumlah fizikalnya kecil..ditambah kelasakan dan kelincahan yg momentumnya sangat la tinggi.uh..anakku..ibu dok berfb.anak kat belakang dok cuba berdiri.nasib la tak terlentang anakku.


anak ibu yg noty, pandai pulak dia berdiri di katil, pegang laptop lagitu..aduhai kamu.

kenangan bersama jiha.picha ni kat putrajaya.dalam bulan mac kalo tak silap

ni pun pic time bulan 3 aritu.

betapa aktifnya darwisy.time ni baru berusia6bulan.dah nak sit up gitu.

p/s: actually byk lagi picha2 darwisy..tp tak larat nak upload..hehe
Photobucket

1 comment:

  1. Ololoh Darwisyyy gerammnyeee ggrrrr.

    Weh ko g mana raincoat kaler pink tu nice la aku suka

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails