Friday, July 31, 2009

keindahan part 2

ish..lama bebenor asenya teman tidak mengupdate blog sesawang nie..cam dah semak je ngan sawang2 ni...

1st stori...gua p anta adik g kulim je(tak sempat nak anta p alor setar)...aik awat intonasi penulisan bertukar menjadi utara ni..aish..ni yg malas cek nak habaq ni..tapi sebenarnya..cek malas nak cite panjang la..tgk je la gambar2 ni...


b4 dat, tempat kejadian adalah di sekitar kediaman kekanda di kulim..@ ayak terjun Tmn Rimba...Teluk Bahang..Penang la tue...


check it out..ya..ya...ya..


so cute la...rabbit oh rabit..






Tuesday, July 14, 2009

keindahan part 1


tak tau nape sejak 2,3,4,5 (kira sampai sok pagi..hehehe) hari ni..aku mempunyai tahap kerajinan dlm mendesign gambo2 aku yg agak ayu utk memuaskan hati yang agak berbunga2..terasa sebenarnya indahnya ciptaan agung Tuhan yang menjadikan setiap ciptaan itu sungguh bererti.. penulis agak tidak keberatan untuk meluahkan rasa keAgungan itu dengan memaparkan beberapa 'keindahan' yang sukar digambarkan...pls ya...ya..don't judge a book by it's cover..ni kan blog saya.. ikut suka saya la untuk memaparkan keindahan sebagai manakan..(eh, awat ayt bertukar menjadi emosi terlebih nie).. Ya Allah,,,sumpah tak buat lagi..gile mereweng aku nie...

k la..tak payah ckp banyak..dis is the 'keindahan' part 1..(gile kentang kan)..agakla..


pergh..tak tercapai akalku..betapa indahnya ciptaan ini.. :)


nice candid ya..

to be cont to 2nd part..hehhe..check it out..


Monday, July 13, 2009

ketidaktahuan..


muka aku borink pun comei..ahhaha..perasan je

erm..aku rasa bosan sgt..keje berlambak nak buat tapi rasa tahap kesunyian makin lama makin meninggi dlm diri..jauh di sudut hati aku amat merindui seseorang..tapi apa kan daya..aku hanya mampu menyimpan perasaan itu jauh2 di dasar hati aku..ape la nasib aku sbnrnya...bermain perasaan sorang2 begini..arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

malas ar nak cite..ni la aktiviti aku time borink2..dok edit gambo aku yang makin lama makin ayu ni..hahhahha..perasan je..(ayat2 penyedap perasaan namanya ni)..


walaupun hari koko dah lepas..aku baru rasa nak update..hehhee..cun gile cekgu ni..


ni ngan shahin makan piza yok..sedapnye mencekik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails